Research Institute of Organic Agriculture
Cutting edge research Ecological approach Sustainable future

Support our work! hu en

Search


Keyword search

Category

Topic

(Deselect all)
Search

6. Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Tudományos Konferencia

2013-ban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet szervezte Egerben a Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Tudományos Konferenciát (ICOAS), melynek folytatása 2015-ben Pozsonyban zajlott, idén pedig a festői Esterházy Kastély ad számára helyet, Kismartonban. A konferencia célja, hogy összekapcsolja az ökológiai gazdálkodásért tevékenykedő kutatókat, hogy a legfrissebb tudományos eredményeket és az ökológiai gazdálkodásában elért fejleményeket megoszthassák egymással.

 
2018. november 7-9.
Esterházy Kastély, Eisenstadt, Ausztria

 

Az idei konferencia központi témája: Dinamikus fejlődés az ökológiai kutatásban – európai és azon túli partnerségek megerősítése

A konferencia elősegíti a közép- és Kelet-európai ökológiai ágazatban érdekelt szereplők közötti partnerségek kiépítését, valamint az ismeretátadást és kapacitásépítést.

Előzetes program:

Az ICOAS-t a Tudományos Konferencia fogja megnyitni, mely a legfrissebb ökológiai kutatási eredményeket és azok gyakorlati következményeit tárja fel. A tudományos eszmecserére építve a november 9-i Ökológiai Szakpolitikai Találkozó arra összpontosít, hogy miképp lehet a tudományos eredményekkel sikeresen támogatni a politikai döntéshozatalt. A csúcstalálkozó az európai mezőgazdasági irányelvek aktuális témáinak megvitatását szolgálja, megszólítva a nemzeti és európai politikusokat, és más fontos döntéshozókat.

A konferenciát több gazdaságlátogatás is színesíti, mely során helyi termelőkhöz látogathatnak el a résztvevők, betekintést nyerve a már bevált gyakorlati módszerekbe.

A három napos tudományos találkozóra 2018. június 15-ig lehet témavázlatokat és szekció-javaslatokat leadni. Hamarosan a regisztráció is elérhető lesz, addig is a további részletekről az ICOAS honlapjáról tájékozódhatnak: http://icoas2018.org A konferencia nyelve angol.

ÖMKi - 6. Nemzetközi Ökológiai Mezőgazdasági Tudományos Konferencia

Research Institute of Organic Agriculture
Cutting edge research Ecological approach Sustainable future

Support our work! hu en

Search


Keyword search

Category

Topic

(Deselect all)
Search

404 - Not found

Page not found!

Please check the link or return to the main page.

Return to home page

  
Website developed by

Biztos vagy benne?


Cancel Yes