Research Institute of Organic Agriculture
Cutting edge research Ecological approach Sustainable future

Support our work! hu en

Search


Keyword search

Category

Topic

(Deselect all)
Search

ÖMKi „Ökokedvenc” Fotópályázatának eredménye

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) szeptember elején meghirdetett fotópályázata sikeresen lezárult, ezúton is köszönjük az aktív részvételt. A pályázat célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az ökológiai élelmiszerek széleskörű fogyasztásának fontosságára. A beérkezett ötletes képek közül hét döntőst választottunk ki, akik között két fő kategóriában hirdettünk nyertest.

A Közönség Díj kategóriában személyesen lehetett szavazni az ÖMKi standjánál kiállított döntős művekre a 2017. szeptember 19-24. között megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretei között.  Emellett a közösségi oldalunkon is megosztottuk a műveket, így az online és személyes voksok összesítése után hirdettük ki e kategória nyertesét. A Szakmai Díjról az ÖMKi csapata döntött figyelembe véve a pályázatban feltüntetett kritériumokat. A nyeremények átadására, melyek egyenesen a MagosVölgyi Ökológiai Gazdaság kertjéből frissen érkeztek, október végén került sor.

 

A két kategória díjazottjai:

  1. Közönség Díj: Tordai Rozália – “Engem választasz vagy a körtét?!” c. képe
  2. Szakmai Díj: Bertalan Fanni – “Bertalan Fanni és a birsalma” c. képe

 

A beküldött és megosztott képeket – ahogyan azt a meghirdetéskor jeleztük –, elektronikus és nyomtatott kiadványainkban szeretnénk felhasználni, így a pályaművek biztosan visszaköszönnek majd brosúráinkban és a honlapunkon.

Bízunk benne, hogy sikerült pályázóinkban felébreszteni az érdeklődést a fenntartható élelmiszertermelés iránt. Ezúton is köszönjük a pályázat résztvevőinek a lelkesedést és a fantáziadús képeket, és szeretettel gratulálunk díjazottjainknak! (maradék két kép)

A nyertes képeket az ÖMKi Facebook oldalán is megtekinthetik: ÖMKi

ÖMKi - ÖMKi „Ökokedvenc” Fotópályázatának eredménye

Research Institute of Organic Agriculture
Cutting edge research Ecological approach Sustainable future

Support our work! hu en

Search


Keyword search

Category

Topic

(Deselect all)
Search

404 - Not found

Page not found!

Please check the link or return to the main page.

Return to home page

  
Website developed by

Biztos vagy benne?


Cancel Yes